EN

SV

Så arbetar vi

Vi finns här för dig

ANVÄNDBARA LÄNKAR

På den här sidan har vi samlat information, länkar, kontakter och annat som vi tror kan hjälpa dig och din familj. Sidan är under bearbetning och vi kommer fortsätta lägga till information kontinuerligt. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några förslag eller frågor. Ta en titt!

PROJECT

The Liddle Kidz Foundation håller i utbildning och certifiering för

massageterapeuter och andra inom hälsoprofessionen för att kunna erbjuda trygg och effektiv beröringsterapi inom pediatrik och i vårdmiljöer.

 

Tracey Reid, en av Little Echoes styrelsemedlemmar och ambassadör för Liddle Kidz, kommer att arbeta inom statliga organisationer, barnhem och vårdinstanser i Indien och dela sin professionella expertis för att förbättra livskvaliteten för nyfödda, barn och deras vårdgivare.

 

Läs mer om projektet här.

FORUM

Vårt forum är till för att erbjuda en plats för våra medlemmar att diskutera viktiga ämnen, ställa frågor, dela nyheter och information. Vi vill också dela

 

information om kommande event, rabatter och kurser här först. Forumet är lösenordskyddat och du får tillgång genom att registrera dig. Vi har även en sluten Facebookgrupp som ett bekvämt sätt att mötas, ordna spontana event, lek eller bara för att prata. Läs mer >

OM OSS

 

MER INFORMATION

 

OM OSS

 

SKICKA ARTIKEL

 

ANVÄNDBARA LÄNKAR

 

IMPRINT

 

HÅLL DIG UPPDATERAD

Little Echoes 2019

©